Skip to main content

Persoonlijke begeleiding

Wil jij graag persoonlijke begeleiding bij het ontdekken van jouw eigen geheim voor gezondheid, neem dan contact op via het contactformulier.

De zes-minutenoefening is een eenvoudig instrument dat je help om je te helen van je oude pijnen en je te programmeren met je verlangen.

Met Energie Medicijn kunnen we de energieën van het gehele lichaam gebruiken bij het activeren van ons zelfgenezend vermogen. Door het aanleren van eenvoudige oefeningen die je lichaam versterken. En/of door oefening te combineren met het aanraken van specifieke (knoop)punten op het lichaam brengen we de balans terug en ontdekken we onze verstoringen.

Monique de Gier werkt als coach/counselor met het Talentenspel, waarmee zij mensen begeleid om hun missie te ontdekken en hun verlangens te bereiken. Door het inzetten van al je talenten, al je kwaliteiten, kan je je leven ten volle leven.

Begeleiding met het Talentenspel kan je helpen bij het maken van keuzes in je leven, je loopbaan en bij koersveranderingen. Ontdek jouw talenten en leer hoe je deze het beste kunt inzetten. Zodat je vanuit levensvreugde leeft en werkt.

Breng balans in je leven, leer storende patronen te doorbreken en neem de leiding over jouw leven.