Skip to main content

Het Boek

Informatietekst ‘Ontdek het geheim van gezondheid’

Ontdek het geheim van gezondheid is geïnspireerd door de healing Code van Alex Loyd. Dankzij de meditatieve healing-techniek, zelfgenezende handelingen en concrete tips van dit praktische handboek kan iedereen zich gelukkiger en gezonder voelen. Aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken wordt eenvoudig uitgelegd hoe gevoelens een directe invloed hebben op onze lichamelijke gezondheid.

Dit boek kan bovendien uitkomst bieden voor hen die te maken hebben met chronische ziekten, onduidelijke emotionele problemen of onbegrepen lichamelijke klachten.

Monique de Gier verdiept zich al jaren in positief denken, bewustzijnsontwikkeling en complementaire geneeskunde. Ze heeft een praktijk voor coaching en counseling, en geeft lezingen en trainingen over het zelfcreërende en herstellende vermogen van lichaam en geest.

‘Dit helder geschreven en bijzonder praktische boek helpt je om je bewustzijn te bevrijden van oude lasten die invloed op je gezondheid hebben. Het thema van zuivering is echt van deze tijd, evenals de methode die kort en krachtig is.’ – Willem Glaudemans, auteur van o.a. Boek van Vergeving en van Boek van het Eeuwige leven.