Skip to main content

Lezingen en Trainingen

Lezingen ‘Ontdek het Geheim van Gezondheid’

Tijdens deze lezingen wordt achtergrond informatie gegeven over de onderwerpen in het boek. Het geheim van gezondheid wordt op een eenvoudige manier uitgelegd.  Je krijgt de mogelijkheid om de kracht van een zes-minutenoefening zelf te ervaren. En je krijgt uitleg van de werking van ‘Energie Medicijn’.

Ga naar de agenda voor data en om te reserveren.

Training ‘Energie Medicijn – De Basis’

In 6 lessen van (max.) 2,5 uur leer je de beginselen van Energie Medicijn, zodat  je leert te werken met energie en een expert wordt van je eigen lichaam. Er wordt naar het gehele lichaam gekeken, naar je leefpatroon en je pijnen of ongemakken. We zoeken samen naar een balans waardoor het zelfgenezendvermogen van jouw lichaam wordt geoptimaliseerd.

Ga naar de agenda voor data en om te reserveren.

Training ‘Omgaan met Pijn – Gevorderd’

In 4 lessen van (max.) 2,5 uur leer je de eerste stappen in het omgaan met jouw fysieke en emotionele pijn via Energie Medicijn. Er is aandacht voor bewustwording, de zin van pijn, jouw automatische reactie en programmeringen. Maar we focussen ons vooral op ‘je pijn begrijpen’ en oefeningen om jouw pijn te verminderen. (Deze training kan je volgen zodra je de basis training ‘Energie Medicijn’ hebt afgerond.)

Ga naar de agenda voor data en om te reserveren.

Trainingen ‘Ontdek jouw Geheim van Gezondheid’

In deze praktische training ga je ontdekken waar jouw hartenpijn zit en waar je naar verlangt. Je gaat ontrafelen wat je nu eigenlijk wilt. We besteden vooral aandacht aan het voelen en ervaren van jouw verlangen.

Natuurlijk wordt er uitleg gegeven over het ‘waarom’ dit zo belangrijk is en hoe je met je emotie en gevoel invloed kunt uitoefenen op gezondheid. Deze training geeft je de mogelijkheid om je pijn in kracht om te zetten.

Ga naar de agenda voor data en om te reserveren.