Skip to main content

De Auteur

Monique de Gier

Al jaren verdiep ik me in complementaire geneeskunde, bewustzijnsontwikkeling en werken met energie. Eerder bouwde ik een carrière op als televisieproducent voor verschillende omroepen en productiehuizen. Tijdens mijn werk werd ik altijd gezien als een ‘down to earth’-manager, ondanks mijn nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt om te zijn wie ze zijn.

In mijn praktijk als Talentenspel Coach ervaar ik steeds weer dat het kiezen van een eigen levenspad essentieel is voor balans en geluk. Een levensveranderende periode in mijn leven bracht mij vervolgens op een pad waar ik ongelukkig van werd, maar de juiste weg terug vinden was niet eenvoudig. Gelukkig kwam ik in aanraking met diverse wetenschappelijke onderzoeken die mij een duidelijke routebeschrijving lieten zien. Ik had de ‘missing link’ gevonden in de grote energetische kracht van het lichaam, in verhouding met de kracht van onze gedachten.

Ik besloot vervolgens weer mijn missie te gaan leven en mijn visie op gezondheid en geluk te gaan delen, door het geven van lezingen en trainingen over het zelfcreërende en herstellende vermogen van het lichaam.

Vanuit de instelling dat “iedereen zich gelukkiger en gezonder kan voelen”, inspireer ik een ieder om de verantwoording te nemen voor zijn eigen leven. De zes-minutenoefening en Energie Medicijn zijn voor mij een hele krachtig stukken gereedschap die ik overal en altijd kan inzetten. Ik gebruik deze technieken om mijn stress te verminderen en mijn levenskracht en vitaliteit te verbeteren, met alle positieve ontwikkelingen die daarop volgen.

Schijfster

Monique de Gier