Lezingen en Trainingen

Lezing met logoLezingen ‘Ontdek het Geheim van Gezondheid’

Tijdens deze lezingen wordt achtergrond informatie gegeven over de onderwerpen in het boek. Het geheim van gezondheid wordt op een eenvoudige manier uitgelegd. Het is niet nodig om het boek vooraf gelezen te hebben, maar deze lezing zal je zeker inspireren dat wel te gaan doen. Je krijgt de mogelijkheid om de kracht van een zes-minutenoefening zelf te ervaren.

Ga naar de agenda voor data en om te reserveren.

Training ‘Energie Medicijn – De Basis’

In 6 lessen van 2,5 uur leer je de beginselen van Energie Medicijn, zodatĀ  je leert te werken met energie en een expert wordt van je eigen lichaam. Er wordt naar het gehele lichaam gekeken, naar je leefpatroon en je pijnen of ongemakken. We zoeken samen naar een balans waardoor het zelfgenezendvermogen van jouw lichaam wordt geoptimaliseerd.

Ga naar de agenda voor data en om te reserveren.

Trainingen ‘Ontdek jouw Geheim van Gezondheid’

In deze praktische training ga je ontdekken waar jouw hartenpijn zit en waar je naar verlangt. Je gaat ontrafelen wat je nu eigenlijk wilt. We besteden vooral aandacht aan het voelen en ervaren van jouw verlangen.

Natuurlijk wordt er uitleg gegeven over het ‘waarom’ dit zo belangrijk is en hoe je met je emotie en gevoel invloed kunt uitoefenen op gezondheid. Deze training geeft je de mogelijkheid om je pijn in kracht om te zetten.

Ga naar de agenda voor data en om te reserveren.